Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Bannerflow anställer försäljningschef från LinkedIn

Svenska adtech företaget Bannerflow anställer Gabriel Aksan som försäljningschef. Gabriel kommer att leda Bannerflows säljteam och fokusera på att expandera företagets kundbas internationellt.

Gabriel kommer närmast från LinkedIn, där han var Team Lead för Nordic Enterprise Sales.

”Möjligheten att få arbeta med Bannerflow var något jag bara inte kunde missa”, säger Gabriel Aksan, Bannerflows nya försäljningschef.

Nicholas Högberg, Bannerflows VD, kommenterade: ”Gabriel är en av de bästa i branschen och vi är glada och stolta över att han nu blir en del av vårt team på Bannerflow. Han kommer att spela en nyckelroll i att hjälpa till att ta företaget till nästa nivå av tillväxt”.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>