Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Ansvarig sociala medier till Rusta

Rustas marknadsavdelning växer och till sitt reklamteam söker de nu en Ansvarig för Sociala Medier som strategiskt så väl som operativt ansvarar för Rustas närvaro i sociala medier, på samtliga geografiska marknader.

Som ansvarig för sociala medier på Rusta kommer du att ha ett helhetsansvar för deras närvaro i sociala medier. Ditt ansvar är att säkerställa att de sociala plattformarna kompletterar och stärker varandra och på så sätt skapar försäljning och maximalt värde för Rustas följare och kunder.

Arbetsuppgifterna inkluderar:

  • Ansvar för utveckling av redaktionella planer för Rustas närvaro i sociala medier, på samtliga geografiska marknader.
  • Ansvar för publicering, sponsring, analys och uppföljning av redaktionellt innehåll på Rustas sociala plattformar.
  • Beställning av material, avseende både text och bild, från interna så väl som externa kontakter.

Ifall du tycker att tjänsten låter spännande ska du klicka här för mer information!

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>