Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Operativ Marknadsprojektledare till KICKS

Är du ute efter en ny utmaning? Skönhetskedjan KICKS letar nu efter en driven marknadsprojektledare till sitt kontor i Stockholm.

Som projektledare kommer du att ta fram kampanjer och kommunikation för KICKS tre marknader; i Sverige, Norge och Finland i samråd med lokala marknadsavdelningar.

Du kommer att arbeta med att upprätta, genomföra och följa upp kampanjer såväl via deras butiker som via deras digitala kanaler, events och traditionell TV media. Rollen innefattar att leda, koordinera och kvalitetssäkra produktion av kampanjer och andra marknadsrelaterade aktiviteter från start till mål. I rollen som projektledare driver du den dagliga produktionen och ansvarar således för resursplanering i samråd med Head of Brand and Marketing.

Låter det intressant? Här hittar du mer information kring tjänsten samt skickar in din ansökan!

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>