Keymetrics

Nu kommer smarta feeds från Google

Vanligtvis prenumererar man på feeds när det kommer till nyheter men vad det gäller dina intresseområden är det inte så vanligt, ännu.
Nu kommer Google att lansera feeds som baseras på dina intressen. Och Google har just stenkoll på vad du är intresserad av. Med den informationen kan de skapa feeds som du verkligen kommer att gilla. Än så länge finns dessa feeds undanstoppade i appen Google, men efter sommaren kan de även börja dyka upp på Googles söksidor.
> Här kan du läsa mer

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Facebook Pay
Facebook rullar ut sin Swish-utmanare