Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Amazon ska konkurrera med Facebook Messenger

Amazon håller på och utvecklar en egen chattapp som ska konkurrera med bland andra Facebook Messenger. Lycka till Amazon!

Chatten som ska kunna laddas ned via en appstore nära dig ska ha vanliga funktioner som chat med text, video, skicka foton, spela spel och få kontakt med andra tjänster från Amazon som exempelvis musik eller mat.

Appen ska även vara lite mer ‘old school’ då inte behöver ett nummer för att komma i kontakt med vänner. Det räcker med att veta deras namn. Så skynda dig att registrera ditt namn så du inte behöver stå ut med långa tillägg som ”mikael834734738”, för vem orkar komma ihåg ett sådant namn.

Här kan du läsa mer.

Bildkälla: Techcrunch

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>