Keymetrics

En miljon likes efter bara en timme på Instagram

Tänk om du fick en miljon likes efter att du lagt ut en bild på Instagram. Ja, om du heter Kylie Jenner så är det ju vardagsmat.
19-åriga Kylie Jenner som är tillsammans med Kim Kardashian i serien Keeping Up With The Kardashians är berömd världen över. När hon senaste la ut en bild på sig själv på Instagram fick bilden 1 miljon likes på en timme. Inte undra på att hon också kan ta betalt hundratusentals dollar när hon marknadsför en produkt på sin Instagram-sida.

Ett inlägg delat av Kylie (@kyliejenner)

Ett inlägg delat av Kylie (@kyliejenner)

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nu börjar utförsäljningen av toppdomänerna – först ut att säljas är .ORG