Keymetrics

Podden: Våga tänk annorlunda säger Steve Jobs

Destination Digital har tittat på ett videoklipp med Steve Jobs där han pratar marknadsföring och den berömda kampanjen Think Different”. Häng på och bli inspirerad!

Det är så enkelt och ändå så underbart avancerat när man reflekterar över det som Steve Jobs säger om marknadsföring och kampanjen ”Think Different”. Det här klippet borde inspirera oss alla när vi planerar vår nästa kampanj.
Här kan du se klippet med Steve Jobs i sin helhet. Enjoy!
Så här blev den berömda reklamfilmen:

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Marknadschefen: “Jag provocerar hellre än går obemärkt förbi”