Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Hjälp oss att hålla igång Dagensanalys.se

Om du gillar det vi gör här på Dagensanalys.se kan du hjälpa vår verksamhet att växa genom att köpa ett stödabonnemang eller sätta in en engångssumma som donation.

Vi vet att merparten av alla marknadsförare i Sverige läser Dagensanalys.se. Tillsammans med alla läsare är vi ett fantastiskt gäng som sprider kunskap, analyserar nyheter och håller oss a jour med dagliga händelser i vår omvärld.

Det är hyperintressant för företag inom prediktiv marknadsföring, video, sociala medier, analys och mer att synas här på Dagensanalys.se med sina relevanta budskap. Här når man ju faktiskt köparna av dessa tjänster. För de företag som redan hittat hit har vi verkligen lyckats leverera bra leads och fått dem att hoppa högt av glädje. Men det är svårt att nå ut till alla företag utan resurser.

Med stödet som trillar in  kommer vi att hålla igång och utveckla verksamheten så att du vår läsare gillar oss ännu mer.

Ett stort tack på förhand för att du bidrar!

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>