Keymetrics

Nu kan du skapa Spotify-spellistor med dina vänner på Messenger

Spotify har lanserat funktionen ’Group Playlist for Messenger’ som gör att du tillsammans med vänner och familj kan skapa och redigera spellistor direkt i Facebook Messenger i mobilen.
De två företagen gjorde det förra året enklare för användare att dela sina Spotify-spellistor genom Messenger och den nya funktionen bygger vidare på det. Dina vänner behöver inte ens vara Spotify-användare för att kunna lägga till nya låtar i din delade lista – de kommer att kunna välja ut nya låter direkt via Messenger.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Angry Birds firar 10 år med världens argaste annons