Keymetrics

Facebook vill ta betalt för nyheter

Facebook planerar att lanserar en prenumerationstjänst som gör det möjligt för användare att prenumerera på nyheter direkt via appen, det rapporterar Dagens Media.
Den nya tjänsten som Facebook bygger beräknas lanseras i slutet av året och är länge efterlängtad av publicister. Det är fortfarande många punkter som diskuteras, bland annat hur betalningen ska gå till och om Facebook ska ta en del av intäkterna.
”Vi jobbar med våra partners för att förstå deras affär och utforska möjligheter att hjälpa dem att få ut mer värde av Facebook. Vi tar oss tid att på djupet förstå deras olika mål och behov”, säger Facebook i ett uttalande.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Google Adsense
Google förändrar funktionaliteten med automatiska annonser i Google Adsense