Keymetrics

Webinar – Är du en säkerhetsrisk på ditt företag?

Vi skrev i förra veckan om säkerhet och att skydda dig själv från att bli hackad. Det var något som slog an en sträng, och eftersom det verkar vara ett relevant ämne gör vi nu ett webinar där du kan lära dig allt du behöver veta för att inte vara hålet i företagets säkerhetsmur.
Onsdag den 14/6 kl. 14:30 har du chansen att lyssna på två riktiga säkerhetsexperter.
Webinaret är kostnadsfritt och sker på svenska.
Nu kanske du tänker ”Det där har vi ju en IT-avdelning till”. Men i dagens läge är det viktigt att alla på företaget har ett grundläggande säkerhetstänk. Att bli hackad kan göra att såväl affärshemligheter som lösenord och kunders uppgifter och planerade kampanjer läcker ut. Resultatet kan vara förlorade kunder, tappade intäkter och i värsta fall konkurs och avsked av medarbetare.
Läs även: Varför ska jag skydda mig mot digitala intrång?
Tillsammans med säkerhetsexperter från företaget Detectify får du under en timme lära dig allt du behöver veta om hur du skyddar dig från att bli hackad. Det är allt från enkla saker till lite mer avancerade sätt att hantera säkerhet.
Yasmin Tilles, PR och Marketing Manager på Detectify kommer tillsammans med Linus Särud, företagets 17-åriga white hat hacker som skrivit om IT-säkerhet för bland annat IDG, guida dig till ett säkrare företag. Mattias Strandberg från Dagens Analys kommer att vara moderator och leda webinaret.
Anmäl dig här redan idag!

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
ICANN blockerar försäljningen av .ORG