Keymetrics

Twitter utesluter inte en betaltjänst

Mikrobloggen Twitter överväger att införa en premiumtjänst – någon gång i framtiden, enligt vd Jack Dorsey.
Under ett möte med investerare i måndags fick Twitters vd frågan om han kunde tänka sig att införa en prenumerationsbaserad modell. Dorsey svarade att idéen ska ha diskuterats en tid men att det för tillfället inte finns några konkreta planer.
Här är hans fulla svar:
“Yeah so this has been kicked around for quite some time. We do believe that there is a real importance that Twitter is accessible to everyone in the world no matter what their economic stature is and where they are in life, so the general case has been to make Twitter free and open. We’re always talking with our customers around what could be and what they’d like to see, and this is an idea that has come up. We don’t have any particular plans to announce today but we’re always looking at those patterns, that feedback and understanding if it’s the right thing to do for the greater Twitter audience.”

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Avhoppare från Netigate drar igång eget