Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Intervju med Jowan om NFC-chip och framtiden för implantat

På e-commercemässan förra veckan satt jag ner med Jowan Österlund som till dagens datum satt in närmare 2000 NFC-chip i människor. ”Det här är en digital revolution”

Vid sidan av ett discobås fann jag Jowan Österlund som driver Biohax International, ett företag som jobbar med biohacking och chipimplantat. Vi satt ner och pratade om vad det går att använda NFC-chip till idag, samt hur framtiden ser ut, samtidigt som DJn spelade allt från Britney Spears till dansant salsa.

Läs även: Se när Dagensanalys skribent Mattias blir cyborg

”Det här är en digital revolution – det är våran digitala revolution” menar Jowan, och berättar om den mäktiga känslan att låta sin kropp ge kommandon till en telefon utan röst eller knapptryckningar.

Du kan se intervjun nedan (ledsen för ljudet och det abrupta avslutet, vi blev avbrutna av nyfikna mässbesökare)

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>