Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Webbproducent till ICA Reklam

Gillar du nyheter, sociala medier och har ett stort intresse för ny teknik? Då kan det här vara rätt jobb för dig.

Randstad söker en engagerad och erfaren Webbproducent till Sveriges största och Årets inhouseavdelning 2016, ICA Reklam!

Som webbproducent på avdelningen Affärstöd kommer du att arbeta med ICA Reklams gemensamma marknadsföring och skapa lösningar för de många butikerna.

Det pågår just nu en stor förändringsresa inom ICA Reklam och en del i ditt arbete blir att utveckla den interna kommunikationen framåt. Därför krävs stort initiativtagande och att vilja jobba hela vägen från kreativ idé till färdig lösning. Det kräver också att du är drivande och lyhörd för att lyckas med genomförandet.

Är du intresserad? Då ska du skicka in din ansökan redan idag!

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>