Keymetrics

Spotify planerar att tillverka en egen musikhårdvara

Den populära musiktjänsten Spotify vill sälja hårdvara direkt till sina användare, det framgår av en platsannons som Spotify lagt ut på sin sajt.
Företaget publicerade nyligen en annons för produktchef som innefattar att sälja hårdvara direkt till Spotify-användarna. Annonsen indikerar även att hårdvaran skulle vara i samma kategori som Pebble Watch, Amazon Echo och Snap Spectacles, skriver Engadget.
Spotifys grundare Daniel Ek är för övrigt enda svensk på Times lista över mest inflytelserika.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Det här är viktigast under Black Friday