Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Snart försvinner smartphones också

Allt eftersom tekniken har utvecklats har även flera apparater förpassats till historien. Vem använder idag en freestyle, fax eller VHS-spelare när det finns Spotify, mail och Netflix? Redan nu finns dessutom tecken på att våra älskade smartphones också snart kommer vara museiföremål.

Under NextM förra veckan fanns möjligheten att få ett chip implanterat i handen. Chippet kan användas för en rad olika funktioner, såsom att låsa upp elektroniska dörrar, skicka kontaktuppgifter och även spara biljetter för tåg och flyg. Företag som Amazon, Microsoft, Google, Facebook, Apple och Samsung håller dessutom på att utveckla nästa steg i våg digitala integrering.

Tidningen Veckans Affärer trendspanar och förutspår vad som kommer hända med vår digitala framtid. Det är i år tio år sedan den första smartphonen lanserades, men kommer vi att få uppleva ett 15-år jubileum?

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>