Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

SEM-specialist till Qliro Group

Brinner du för onlinemarknadsföring och vill jobba med ett av Sveriges största konton inom e-handel och retail? Då kan det vara dig Qliro Group söker!

Utdrag ur annonsen:

I rollen som SEM Specialist på Qliro Group kommer du utveckla och optimera gruppens onlinemarknadsföring. Vår ambition är att automatisera och effektivisera kanalen där du kommer vara en viktig del av det fortsatta arbetet. Du gillar teknik och drivs av datadrivna beslut.

Vi arbetar data- och performancefokuserat med fokus på att alltid testa och hitta nya effektiva lösningar för att nå våra mål så kostnadseffektivt som möjligt.

Huvudfokus i tjänsten kommer att vara:

  • Bid management, analysera, optimera och utveckla SEM enligt strategi- och utvecklingsplan.
  • Optimera mot uppsatta KPI-mål för att uppnå maximal ROI
  • Utveckla och implementera löpande testplaner.
  • Automatiserat (feed)hantera konton, kampanjer och annonser.
  • Hitta nya kreativa lösningar för att optimera försäljningen av köpt trafik

Intresserad? Klicka här för att se hela annonsen samt för att skicka in din ansökan!

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>