Keymetrics

Podden: Intervju med Patrick från Planet of the Vapes

Patrick Bissen (till vänster på bild) är en 35-åring som jobbat med e-commerce sedan han var sjutton år. Med andra ord en riktig veteran på nätet. Numera säljer han vaporizers på sin sajt Planet of the Vapes, som omsätter flera miljoner dollar per år.
Vi träffar Patrick på hans kontor i Santa Teresa, Costa Rica. Vi sitter och tittar ut mot havet och djungeln som breder ut sig framför hans hus. Det är magiskt, varmt och spännande. Framför sig har han en så kallad vaporizer. En elektronisk apparat som skapar ånga av tobak, andra plantor eller örter man stoppar i den och sedan inhalerar.

Lyssna på denna spännande intervju med Patrick, en kille som verkligen förstår e-commerce:

Länkar till innehållet i podden:
Här kan du se hur en vaporizer ser ut
Planet of the Vapes
Shoppify Plus
3PL
Google Analytics

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Svenska Brand Metrics är nu en internationell spelare i publicisternas kamp om annonspengar