Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Ny teaser från IllumiRoom-konceptet som kan komma ut i butik redan i sommar

Forskare på Microsoft har medverkat till att ta fram en riktigt häftig grej som de kallar för IllumiRoom. En pryl som gör att hela ditt rum blir en del av skärmen. Du måste se videoklippet för att förstå hur coolt det är.

Här är klippet:

Som du kan se ovan blir det som utspelas på den lilla skärmen uppblåst och speglas ut över rummet. Fram till idag har det här varit ett koncept som forskarna experimenterat med. Men nu har man faktiskt tagit fram en produkt som ska realisera det här redan under sommaren.

Produkten heter Lightform som kan kopplas ihop med i princip vilken projektor som helst. Lightform är en liten dator som scannar av alla prylar, väggar och mer i rummet som kan agera som yta för projektorn.

Här kan du se ett exempel:

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>