Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Läsarna tycker till: Här är de hetaste kanalerna just nu

Vi frågade alla våra underbara läsare om vilka marknadsföringskanaler som man anser vara hetast under det här kvartalet. Vi har nu fått in alla svar och sammanställt dem i den här artikeln.

Spännande resultat blev det med några överraskningar.

Sociala medier tar vinsten med hela 86,6 procent följd av e-post med 67,2 procent. Av de kommentarer vi fått är det ofta en mix av olika kanaler som man väljer för att nå ut med sina produkter eller tjänster.

Eftersom kategorin ”sociala medier” är bred ville vi också veta vilka plattformar som är hetast.

Här tar Facebook hem vinsten med 87,9 procent. Tvåa blir LinkedIn och trea Instagram.

När vi frågade om vilken kanal man anser vara absolut hetast just nu fick vi följande svar:

Återigen tar Facebook hem segern följt av Influencers och LinkedIn. En uppstickare i vår digitala värld är Print som kvalar in på fjärde plats.

Stort tack till alla som deltog i den här undersökningen. Resultatet är en fantastisk bra temperaturmätare på vad som hett på marknaden.

Vi kommer att fortsätta att genomföra undersökningar och dela med oss av resultatet här på Dagensanalys.se. Vi tar gärna emot förslag på ämnen som du tycker att vi ska fråga om. Maila till oss så spinner vi vidare. 

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

1 kommentar

Hur många var det som svarade?

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>