Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Filmen om Moderatorerna

En helt ny dokumentärfilm finns nu tillgänglig som skildrar det hårda livet som moderator på internet. Från filmskaparna Fields of Vision kommer nu den 20 minuter långa dokumentärfilmen The Moderators. I filmen får vi följa med bakom kulisserna på ett kontor i Indien där moderatorer kämpar för att hålla internet rent och respektfullt.

Jobbet är såväl psykiskt som fysiskt krävande, och den 20 minuter långa filmen är väl värd att titta på för alla som är intresserade av hur internet dagligen hålls efter. Den ger även en fascinerande inblick i hur internet fungerar och den teknik som används av de som dagligen arbetar där.

Du kan se filmen nedan. Känsliga tittare varnas.

Field of Vision – The Moderators from Field Of Vision on Vimeo.

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>