Keymetrics

TU vill få ut banners om trovärdighet och etik

I dag släpper Tidningsutgivarna nya bannerannonser i sin kampanj om pressetik och mediernas trovärdighet. De liknar de avlånga printannonserna som många medlemmar i TU redan infört och budskapen är desamma, t ex ”Vi vägrar avpixla”.
”I en tid då misstron mot de traditionella medierna växer måste medierna bli ännu bättre på att förklara vad de gör och varför. Därför drar TU igång en treårig informationskampanj om medier och trovärdighet, ” skriver TU på sin hemsida.
Läs mer här.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Snapchat lanserar Lens Web Builder