Keymetrics

Podden: 5 tips för hur du maximerar din Google Analytics

Fredric Lundgren är gurun från resultatbyrån Resultify som jobbat med några av Sveriges största konton och som i närmare ett decennium lärt upp Sveriges digitala marknadsförare i vad man kan göra med Google Analytics. I dagens podd från Destination Digital får du tips på 5 saker i Google Analytics som du kanske inte visste fanns.
Dessa 5 saker är också garanterade att ge stor nytta och insikter till vilken värdeskapande webbplats som helst.

Här nedan finner du länkar till de tips som Fredrik pratar om i podden:
1. Custom Dimensions
2. Calculated Metrics 
3.  Ehanced E-Commerce Tracking – Shopping Analysis
4. Multi channel funnels
5. Benchmarking reports

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Kommer du ihåg Second Life? Företaget Virtway har gjort en make-over riktad till företag