Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

If söker en CRM-specialist

Är du en analytisk CRM-specialist som vill ta ifs kundinsikter till nästa nivå? De letar nu efter två proaktiva personer till en verksamhet där CRM prioriteras.

Dina huvudsakliga ansvarsområden omfattar att tillsammans med marknadsförarna planera, exekvera och löpande följa upp resultatet av marknadskampanjer och övrig 1:1 kommunikation. Du ansvarar för att löpande underhålla och optimera den automatiserade 1:1 kommunikationen samt att själv proaktivt driva och identifiera nya kommunikationsmöjligheter och tekniska lösningar.

I konkreta arbetsuppgifter innebär detta bland annat att analysera och skapa relevanta målgruppsurval med hjälp av tillgängliga verktyg (SQL, Teradata, CIM Tableau). Vidare kommer du att arbeta med teknisk utveckling, implementering och exekvering av nya kunddialoger och kampanjflöden för en eller flera kanaler i syfte att driva försäljning samt retention och lojalitet.

Klicka här för mer information kring tjänsten och för att ansöka!

metrojobb-facebook

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

 

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>