Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Gör dina vänner till widgets

Snapchat gör det nu möjligt att göra dina vänners Bitmojis till widgets för att enklare chatta med dem.

I Snapchats senaste uppdatering kommer möjligheten att lägga till dina vänners Bitmojis, deras profilbild, på din telefons hemskärm som en snabblänk för chat. I alla fall om du har en Android-telefon. För iOS-användare går det bara att lägga till den nya Snapchat-widgeten på dina ”Today”-skärm.

Lär dig mer: Webinar – Allt du behöver veta om Snapchat!

Iden är nytänkande och praktisk om Snapchat är din huvudsakliga app för att kommunicera med dina vänner. Nu kan du ha de du oftast pratar med direkt på din hemskärm, och snabbt komma åt att chatta med dem utan att behöva öppna Snapchat först.

Redan idag visar studier att fler än 20.000 foton skickas varje sekund mellan Snapchats mer än 300 miljoner användare. Sannolikt kommer den siffran öka ytterligare den närmaste tiden, i synnerhet om det blir ännu enklare att komma åt att skicka en Snap till dina vänner.

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>