Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Danska digitala byrån Kruso öppnar nytt i Malmö

Fokus på digitala komplicerade lösningar i premium segmentet är drivkraften för nyöppnade tech-byrån Kruso i Malmö. Lotten Holmgren kommer att leda byrån som är en del av den danska verksamheten med samma namn.

”Vi är övertygade att det finns en marknad för en byrå som samlar expertkompetens nära kunden och som med erfarenhet och flexibilitet har förmågan att effektivt lösa kritiska uppdrag för kunden utan att någonsin kompromissa med kvaliteten. Vi är inte i branschen för att bara sälja konsulttimmar och maximera företagsvinsten. Vi levererar kundvärde, har riktigt kul på jobbet och driver ett sunt bolag”, säger Lotten Holmgren, Managing Director för Kruso Sverige.

Lotten Holmgren kommer närmast från en roll som CTO på DigitasLBi i Malmö och kommer i sin nya roll att ingå i den operativa ledningen i Danmark.

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>