Keymetrics

Confirmits försäljning slår rekord

Marknadsundersökningsbolaget Confirmit har under 2016 utvecklats mycket och redovisar dessutom en rekordökning i sin försäljning.
Nykundsförsäljningen ökade med hela 60% under 2016, och man uppvisar även en rekordstor omsättning säger Henning Hansen, VD på Confirmit. Framför allt har tillväxten i Australien varit exceptionell, trots att de bara funnits där i ett år. Även de mogna marknaderna USA och EMEA har utvecklats starkt, och Hansen menar att det beror på såväl partnerexpansion och en bra konsumentportfölj som ett innovativt produktutbud.
I april beräknas Ken Østreng, tidigare ekonomichef, ta över rodret från Hansen. Frågan är om han kan fortsätta driva den starka utveckling som bolaget haft de senaste året.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Instagram och Pinterest genererar högst snittordervärde