Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Confirmits försäljning slår rekord

Marknadsundersökningsbolaget Confirmit har under 2016 utvecklats mycket och redovisar dessutom en rekordökning i sin försäljning.

Nykundsförsäljningen ökade med hela 60% under 2016, och man uppvisar även en rekordstor omsättning säger Henning Hansen, VD på Confirmit. Framför allt har tillväxten i Australien varit exceptionell, trots att de bara funnits där i ett år. Även de mogna marknaderna USA och EMEA har utvecklats starkt, och Hansen menar att det beror på såväl partnerexpansion och en bra konsumentportfölj som ett innovativt produktutbud.

I april beräknas Ken Østreng, tidigare ekonomichef, ta över rodret från Hansen. Frågan är om han kan fortsätta driva den starka utveckling som bolaget haft de senaste året.

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>