Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Bestäm själv slutet på filmer och TV-serier

Idag finns massor av tjänster on-demand, inte minst filmer och tv-serier. Hittills har on-demand bara inneburit att du kan välja tid och plats att titta, men snart finns kanske även möjligheten att bestämma slutet på filmen eller serien.

Netflix kommer under året att börja testa en teknik som innebär att tittarna kan välja hur en film eller en tv-serie utvecklas. Till en början kommer detta endast vara tillgängligt för tv-serier riktade mot barn, men målet är att tillhandahålla möjligheten även för vuxna.

Läs även: Här hittar du Netflix dolda underkategorier

Netflix har ännu inte förklarat hur tekniken fungerar, eller hur valen kommer att ske. Men det kommer onekligen höja motivationen för att se om en tv-serie om du själv kan bestämma hur serien utvecklar sig. Tänk dig att låta skurkarna vinna, eller att det bråkande kärleksparet faktiskt lyckas lösa sina bekymmer. Att justera tv-serien beroende på vad jag är intresserad av just nu, det är vad jag verkligen kallas on-demand.

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>