Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Är du Eniros nya Marketing Automation/CRM specialist?

Vill du få möjligheten att arbeta i hjärtat av en modern marknadsföringsavdelning som är inne i en spännande fas i form av att våga testa och tänka nytt?

Academic Work söker för Eniros räkning en Marketing Automation/CRM specialist till deras marknadsavdelning.

Som Marketing Automation/CRM Specialist kommer du arbeta i en bred roll där du förväntas ta egna initiativ och självständigt driva ditt arbete framåt. Du kommer bland annat att vara ansvarig för kundkommunikationen som primärt sker via månadsbrev med syfte att ge kunderna förståelse för vad de köpt och hur de kan utnyttja produkterna på ett bättre och effektivare sätt.

Utöver det kommer du att ansvara för egna kampanjer. Det innefattar allt från att skapa kampanjerna utifrån satt budget och att driva trafik via sökordsoptimering till att följa upp vad kampanjerna resulterat i genom att analysera KPI:er.

Låter det intressant? För att se hela jobbannonsen och för att ansöka ska du klicka här!

metrojobb-facebook

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>