Keymetrics

Infograf: Använd telefonen för att få ROI på dina banners

Trots mycket fokus på native-annonser och reklam i sociala nätverk spenderas 20% av den digitala marknadsföringen på display- och bannerannonser. Nu avslöjas det hemliga vapnet för att boosta lönsamheten för dina spenderade pengar.
Svaret ligger i att följa upp annonseringen med ett telefonsamtal. Effekten har visat sig vara mycket stor, och en så enkel insats som att ringa en besökare på din sida kan ge mångfalt tillbaka på din reklambudget.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Lyssnar verkligen varannan svensk på radio från Bauer Media?