Keymetrics

Internet of s**t – twitterkontot som gör narr av onödiga IoT-prylar

IoT – internet of things – är något av ett modeord just nu. Och visst finns det mycket häftiga prylar, en hel del av dem kan göra vårt liv bättre. Men en del är… kanske inte nödvändiga. Twitterkontot ”Internet of Shit” åkte på CES-mässan i Las Vegas som ägde rum förra helgen, och hittade några ”guldkorn”.
Seriöst, en ”smart” internetuppkopplad knapptryckare? Verkligen? En grillrensare? Digitala snöflingor? Eller smarta kallingar!? IoT förtjänar nog lite dissande, i alla fall, om det råder ingen tvekan. Kolla in Twitterkontot för alla de inte så smarta smartprylar…

>
 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Acast lanserar köpplats för annonsörer