Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Är du ”geocachare”? Då har vi en resa för dig!

Långt, långt före Pokemon Go lekte vi geocaching. Nu lanserar BIG Travel geocacheresor med den stora globala hobbyverksamheten Geocaching . Den första resan går till Asien där man besöker Singapore, Kambodja och Vietnam.

”Vi är först i Sverige med att erbjuda paketerade resor till denna spännande målgrupp, vår ambition är att lansera ett stort antal resor för segmentet de närmaste åren”, säger Johan Rejhagen, marknadschef på BIG Travel.

Resan riktar sig i första hand till de som redan är ”geocachare” och är mer eller mindre redan fullbokad! I Sverige finns ca 60.000 aktiva i alla åldrar och denna resa leds av två veteraner inom geocaching; Kenneth Johansson och Janne Höglund.

Resan har en klar touch av geocache då man under resan har möjlighet att logga men vi kommer också att uppleva mycket annat med fokus på modern historia. Ett stort kliv bakåt i historien ingår också med en heldagstur till Kambodja.

”Vi ser detta som en positiv start på ett samarbete som ska ge oss möjligheten att samla både upplevelser, länder och massor av nya geocachar”, säger Kenneth Johansson, även känd som knatos i geocachekretsar. (Text- och bildkälla Mynewsdesk).

Spännande koncept och vi undrar vem i Sverige bli först för att ordna Pokemon Go resor? Vill du veta mer om geocachning? Kolla video nedan:

Projektledare med spetskompetens inom digital marknadsföring

En holistisk projektledare som ser flöden och konsekvenser och som kan tolka informationen mellan olika partner. Konsult inom webb (utveckling och upphandling), marknadsföring (koncept och produktion) och projektledning (extern och intern).
”Fantasi är viktigare än kunskap. Kunskapen är begränsad. Fantasin omgärdar världen.” Albert Einstein.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>