Keymetrics

Video: Tre av årets populäraste klipp på Periscope

Live-video har varit årets stora snackis, mycket tack vare Facebook Live. Men faktum är att det var Twitterägda Live-tjänsten Periscope som var först ut – och trots konkurrensen från ”fejjan” så kan har man lyckats leverera några riktiga guldklimtar. Spana in topp tre här!

Periscopes PR-avdelning har satt ihop en lista med de bästa live-klippen, som man sedan gett till branschtidningen AdWeek. Här är således topp tre:

1 – Orkanen Matthew lockade till sig 760 000 visningar på live-tjänsten, i samband med att TV-kanalen WCIV i Charleston, Kalifornien lät folk följa stormens framfart under 12 hela timmar.

2 – En modeshow i Paris, undertecknad Louis Vuitton i oktober lockade till sig över 615 000 tittare. Om du undrar varför så kanske förklaringen finns i klippet.

3 – Arresteringen av aktivisten Deray Mckesson, en av organisatörerna bakom demonstrationerna mot polisskjutningarna av svarta i USA (kända under namnet Black Lives Matter) filmades av Johnetta Elzie, en annan deltagare i demonstrationen. Den live-streamade videon gav 654 000 visningar.

 

Källa: AdWeek.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Mailchimp och Shopify skiljer sig och bråkar nu om vem som var dum