Keymetrics

KIA-index lanserar Google API till sajter med trafik upp till 150 tusen

KIA-index har under hösten arbetat hårt med en API-integration till Google Analytics. Med tjänsten kan alla företag som har under 150 000 unika besökare och listar sin trafik via Google Analytics lämna in sina siffror till KIA.

Gränsen har flyttats från tidigare 100 tusen till 150 tusen så att fler ska kunna använda Google Analytics i sin KIA-rapportering. 

KIA har lanserat funktionen så att sajtägare enkelt ska kunna lista sin trafik på KIA-index via sitt egna Google Analytics konto, utan att behöva gå omvägar.

Allt man behöver göra för att bli listad är att dela sitt GA-konto med KIA-index så importerar och validerar KIA siffrorna innan publicering kl 15:00 varje onsdag – tillsammans med siffror från alla andra mätleverantörer.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Schemalägg ert innehåll på Instagram via Facebook