Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Adobe förvärvar TubeMogul för 4,9 miljarder

Adobe kommer att förvärva TubeMogul, en aktör inom videoannonsering, för cirka 4, 9 miljarder.

Adobe har kommit överens med TubeMogul om att förvärva videoannonseringsplattformen för cirka 4,9 miljarder SEK, i syfte att göra Adobe Marketing Cloud till en end-to-end-lösningen för hantering av data och annonser i alla digitala format och för TV.

Konsumtionen av video online har på senare tid exploderat och videoannonsering är nu den snabbast växande annonseringskategorin. Med integrationen av TubeMogul i Adobe Marketing Cloud stärker Adobe sin expertis inom sök-, display- och sociala medier-annonsering i förhållande till planläggning, inköp och distribution via Adobe Media Optimizer (DSP) till videomarknaden, som enligt MagnaGlobal väntas växa med nästan 196 miljarder USD i år.

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>