Keymetrics

Så här tittar du på amerikanska Netflix i Sverige

Har du sett allt intressant som Netflix har att erbjuda? Då behöver du ladda ned ett tillägg till din webbläsare som gör att du får tillgång till alla filmer, serier, dokumentärer och mer som finns i USA.

Pågrund av rättighetsproblem får vi i Sverige inte tillgång till Netflix hela katalog av filmer och program. Detta är naturligtvis mycket tråkigt då Netflix hela katalog är enorm jämfört med den som visas i Sverige.

Läs också: Netflix vinner kriget över proxyservrarna – snart är det kanske färdigtittat på amerikanska Netflix

För att komma åt Netflix hela katalog i USA måste du installera och aktivera en VPN.

1. Vi rekommenderar denna VPN-tjänst från NordVPN.

2. Ladda ned och installera en VPN på din dator, surfplatta eller mobil

3. Nu har du tillgång till Netflix katalog i USA (trots att menyer och annat är på svenska). Du vet att du har tillgång till amerikanska utbudet när beskrivningar till filmer och serier är på engelska

4. För att få tillgång till svenska katalogen igen går du bara in i webbläsarens inställningar och inaktiverar tillägget. Du behöver inte ta bort det, bara inaktivera det. Nästa gång du vill ha tillgång till katalogen i USA behöver du bara aktivera det.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Com Hems kunder kan streama filmer från Nordisk Film