Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Pastellrosa mardröm i sociala medier

Googlar du ”Instagram strategi för företag” möts du av 281 000 träffar med tips och trix för hur ditt företag lyckas med marknadsföring på Instagram. Resultat för ”personlig Instagram strategi” är ännu högre och gör dig 332 000 nya och gamla länkar till guider samt utbildningar.

Hur mycket är en Like egentligen värd?

Ganska mycket om man ska tro på den dystra framtiden som skaparna av ”Black Mirror” presenterar i säsong tre. ”Black Mirror” är en brittisk dramaserie som är skapad av satirikern, författaren och journalisten Charlie Brooker och samtliga avsnitt är fristående från varandra. Första avsnittet i säsong 3 tar upp en vision av en värld där antal Likes bestämmer om du får eller inte får en lägenhet, ett jobb, en inbjudan till festen eller om du ens är en ”vän” eller inte. I Lacies värld svär man inte och livet är rosa.

Vad tycker du själv? Är vi redan där kanske? Kommer vi aldrig dit? Och hur ska en marknad med influenser överleva om vi ska planera för att inte hamna där Lacie är?

Projektledare med spetskompetens inom digital marknadsföring

En holistisk projektledare som ser flöden och konsekvenser och som kan tolka informationen mellan olika partner. Konsult inom webb (utveckling och upphandling), marknadsföring (koncept och produktion) och projektledning (extern och intern).
”Fantasi är viktigare än kunskap. Kunskapen är begränsad. Fantasin omgärdar världen.” Albert Einstein.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>