Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

MQ söker en kreativ digital editör/orginalare

Är du kreativ och har en gedigen känsla för färg och form? Då ska du söka den här tjänsten som Digital editör/Orginalare hos MQ!

MQ söker nu en kreativ och formstark digital editör/originalare. I rollen kommer du vara delaktig i den kreativa processen, producera och publicera grafiskt material i digitala kanaler. Fokus kommer vara på webbsajt, E-post och digitala skärmar i butiken men du kommer även att producera grafisk material som t ex butiksmaterial.

Låter det intressant? Då ska du klicka här för mer information kring tjänsten och för att ansöka!

metrojobb-facebook

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er annons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>