Keymetrics

Se saken ur ett annat perspektiv med Snapchat

Det innovativa messaging-företaget Snap Inc. (fd. Snapchat) har avslöjat sin första hårdvaruprodukt. Det visade sig vara ett par glasögon. Men inte vilka brillor som helst!

De nya Snapchatglasögonen ser precis ut som överdimensionerade runda solglasögon fast med en vidvinkel-kamera på ena skalmen. Kameran aktiveras trådlöst och har av andra beskrivits som nästa generationens Google Glass – men Snapchat hoppas förstås på att deras interaktiva glasögon ska stå sig bättre mot tiden än Googles katastrofprodukt.

Googles smarta glasögon var avsedda att fungera som bärbara datorer, med en huvudmonterad display och sensorer kopplade till din smartphone – komplett med eget gränssnitt och egna appar. Snap Inc. däremot fokuserar bara på en enda sak med sina glasögon: att befria Snapchat-appen från din smartphone. Genom att flytta kameran – men inte själva appen – till handsfree-läge, kan du dela din vardag utan att mobiltelefonen är i vägen.

Snapchatbrillorna blir ett långt billigare (och roligare) wearable-alternativ för att spela in video än stackars Google Glass.

R.I.P.

Bildcred:
www.cnet.com

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Bounce rate
Därför är en hög Bounce Rate inte alltid dåligt