Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Research/Panelansvarig till Analysavdelningen på Bonnier Tidskrifter

Har du tidigare erfarenhet från undersökningsbranschen och brinner för undersökningar och panelhantering? Då är detta tjänsten för dig!

Academic Work söker för Bonnier Tidskrifters räkning en researcher och panelansvarig. Du kommer att sitta på analysavdelningen och ansvara för företagets online-paneler och de undersökningar som distribueras till dessa paneler.

Som Researcher/Panelansvarig kommer du arbeta med allt från kundanpassade marknadsundersökningar till större branschundersökningar. Du är delaktig från uppstart och hjälper företagets kunder att skräddarsy frågebatterier, programmera enkäter, kontrollera kvalitet på frågeformulär och rapporter. Vidare kommer du att skicka ut och samla in enkäter samt analysera, sammanställa och presentera resultaten.

Är du intresserad? Då ska du klicka här för mer information och för att ansöka!

metrojobb-facebook

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>