Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Post Nord söker chef till Digital Marketing Communication

Post Nord är ledande inom kommunikations- och logistiklösningar inom Norden och söker nu en chef till området Digital Marketing Communication. Är det dig de söker?

Affärsområdet Communication Services utvecklar tjänster inom digital och fysisk kommunikation. Det innebär utveckling av tjänster inom analys, segmentering, data management samt digital och traditionell marknadskommunikation.

Du kommer att ansvara för att positionera PostNord som en självklar partner för digital marknadsföring. I detta arbete ingår utveckling av strategiska partnerskap med leverantörer av digitala marknads- och kommunikationskanaler.

Här hittar du mer information kring tjänsten samt ansöker!

metrojobb-facebook

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>