Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Bonnier Tidskrifter söker en Projektledare med digital inriktning

Är du en målmedveten person och ser möjligheter innan andra? Är du redo för nästa steg och brinner för att arbeta digitalt och driva projekt? Då kanske det här är tjänsten för dig!

Academic Work söker för Bonnier Tidskrifters räkning en projektledare med digital inriktning till sin avdelning Nya affärer.

Som projektledare kommer du att vara ytterst ansvarig för att leda diverse projekt från start till mål. Du kommer att vara en del i utvecklingen av nya affärer på Bonnier Tidskrifter och du kommer att arbeta i ett nära samarbete med redaktioner, marknad och annons och bidra med idéer och affärsutveckling som driver affärerna framåt. Du förväntas leda projektgruppen på ett strukturerat sätt och har löpande ansvarar för kvalitén genom hela projektet.

För mer information kring tjänsten samt ansöka ska du klicka här!

metrojobb-facebook

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>