Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Är du SANIFLOS:s nya Marknadskoordinator?

SANIFLO är världsledande inom malpumpar och söker nu en kreativ marknadskoordinator till deras kontor i Sollentuna.

Som Marknadskoordinator på SANIFLO kommer du självständigt arbeta med företagets marknadsföring. Du kommer arbeta med både strategisk och operativ marknadsföring genom att bland annat göra prisstudier, konkurrentanalyser och marknadsundersökningar.

Du kommer arbeta med marknadsföring mot både B2C och B2B men främst med B2B som sker i samarbete med den centrala marknadsavdelningen på huvudkontoret i Frankrike. Rollen innebär grafisk formgivning av annons- och marknadsmaterial i både tryck och digitala kanaler. Vidare kommer du att uppdatera den svenska och norska hemsidan, skriva e-DR och nyhetsbrev samt ansvara för sociala medier, främst Facebook, Twitter och LinkedIn.

Låter det intressant? Här hittar du mer information kring tjänsten samt ansöker!

metrojobb-facebook

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>