Keymetrics

Nu finns det över 11.000 bots till Facebooks Messenger

Idag finns det över 11.000 bots som fungerar på Facebooks plattform.

Bots är program som kan automatisera uppgifter och även interagera med användaren.

11.000 bots efter att ha lanserat sin plattform för bara tre månader sedan. Det visar hur slagkraftig Facebook är och hur vi i framtiden kommer att kommunicera. Bots är här och det är bara att acceptera att vi nu får anpassa vårt beteende, igen.

Om du vill själv börja skapa en bot ska du spana in den här sidan.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
8 minuters inblick i den digitala framtiden med 12 trendspanare