Keymetrics

Nå ut till 40 tusen digitalansvariga varje månad

Dagensanalys.se har varje månad 40 tusen beslutsfattare som besöker oss för att ta del av det allra senaste inom digital marknadsföring. Har du en produkt eller tjänst som du vill marknadsföra eller sälja är Dagensanalys.se den optimala kanalen.

Vi har haft otroligt framgångsrika Native och Content Marketing samarbeten där vi själva skriver de sponsrade inläggen. Det resulterar i att innehållet passar väl in i vår kontext med vår magiska kunskap, vassa texter och rubriker.

Ni hittar mer om vårt annonserbjudande här: Annonsera

Eller som en av våra kära kunder sa…

”This article is one of the best lead generating campaigns in The Nordics this year”

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!