Keymetrics

Workday vill förutse framtiden

Workday släpper ny analysfunktionalitet i sitt system. Med nya dashboards och styrkort som rör ekonomi- och personalhantering kan kunderna utnyttja nyttja transaktionsdata i realtid och med prediktiv analys hantera sin ekonomi och personalstyrka.

Läs också: Det här är prediktiv analys

Workdays nya analysfunktionalitet innehåller nya dashboards och styrkort. Detta gör det möjligt för kunder att:

  • Förutse och hantera indrivning av kundfakturor
  • Få löpande koll på personalrelaterade mål
  • Förbättra projekthantering
  • Få bättre kontroll över leverantörskostnader

Workday_ExecWorkforceScorecard_mobile

”Dagens dynamiska och konkurrenskraftiga miljö kräver att ledare förstår hur företaget mår genom en ögonblicksbild för att kontinuerligt frigöra kapacitet i organisationen”, säger Betsy Bland, Vice President Financial Management Products, Workday. ”Genom att fördjupa de analysverktyg som finns invävda i Workday ger vi kunderna mer makt att se, förstå och agera på sin verksamhet så att de kan fokusera på vad som är viktigast – deras framtid.”

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Facebook utvecklar eget operativsystem