Keymetrics

Samsung vill ha standard för webbsidor i VR

VR är årets stora händelse och kommer att förändra våra liv inom den nära framtiden. Bara idag är många spelare igång med att experimentera med virtuell verklighet och porren banar väg för den stora massan.

Nu har Samsung, som varit delvis ledande i revolutionen med sin Gear VR, tagit tag i frågan om hur man ska kunna se på webben i VR.

Med standardiserade javascript API är det tänkt att webbsidor ska vara redo för WebVR för sina första VR-besökare.  Standarden är under utveckling och finns att testa med Firefox och Chromium, nu även Gear VR.

> Läs mer här

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!