Keymetrics

DIGITAL 2020 – Har ni koll på bots, AI, VR, Snap…

Har ni koll på alla senaste trender? Vi är mitt i en digital transformation och allt står under konstant förändring. Vi på Dagensanalys.se bevakar dagligen allt som sker och ger vår personliga analys över nuläget och framtiden.

Vi har satt ihop en unik föreläsning/utbildning på en timme så att ni kan anpassa er digitala strategi efter det som sker just nu. Vi ger konkreta exempel på hur allt påverkar dig och er verksamhet

Facebook har ändrat sina algoritmer för att trycka upp live-video i News Feed. Messenger satsar stenhårt på chatbots och bjuder in alla som vill vara med på resan. Så att de dyker upp när man frågar efter olika saker som användarna är intresserade av.

Sociala medier är under ständig förändring. Snapchat som älskas av kidsen har gått om Twitter. Man måste se över sin sociala mediestrategi om man vill ha effekt då alla kanaler är under konstant förändring.

En bild säger mer än tusen ord – en film säger mer än tusen bilder

Online-video är det som alla satsar på, framförallt live-videosändningar via mobilen. Vi har Periscope som utmanas av Facebook Live och vi har givetvis den heta utmanaren Snapchat. Alla krigar om användarnas tid.

Boka upp er genom att skicka ett mail med förslag på tider då ni vill att vi skall komma och hålla Föreläsning/Utbildning om DIGITAL 2020, först till kvarn gäller…

Maila till peter@dagensanalys.se 

Utbildningen/Föreläsningen kostar 5000 kr plus moms, eventuella resekostnader tillkommer

PM1

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Software AG har ny approach för den nordiska marknaden