Keymetrics

2 år och 5 000 artiklar senare

Dagensanalys.se firade två år i februari. Vi har under denna korta tid hunnit med att skriva över fem tusen artiklar samt intervjuat massor av riktigt intressanta personer. Vi har delat med oss av Tips & Guider och vi har bevakat flera bra seminarier samt hunnit med att arrangera ett eget,  DAbase.

Vi som skriver på Dagensanalys.se hoppas att ni tycker att det är lika roligt och intressant att läsa våra artiklar som vi tycker att det är att skriva om digitala trender samt andra närliggande områden.

I år satsar vi på att hitta bra samarbeten med dem som gillar oss, vi har nyligen lanserat Butiken där man kan köpa Rapporter eller boka en av våra vassa Utbildningar.

Vi har även publicerat flera Native-artiklar åt Tableau och Adobe som varit mycket framgångsrika. Vi satsar nu ännu hårdare på flera samarbeten med utvalda partners.

Om du är intresserade av Rapporter, Utbildningar, Native-artiklar eller skräddarsydda Seminarier så är det bara att höra av dig eller kika in i Butiken.

Om du vill veta mer om vilka som läser våra nyheter kan du gå in på Typläsaren.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Webbinar om medievanor med Nordicom