Keymetrics

#WIT 2016

1 000 förväntansfulla, flest kvinnor, fyller upp Folkets Hus för en eftermiddag späckad med talare. Av de 27 personerna som ska ta plats på scenen finns 25 kvinnor. Mot slutet av dagen hålls breakout sessions av bland andra SUP46, Tjejer Kodar (tidigare intervjuade här) och The Code Pub.

Dagensanalys.se träffar Shaena Harrison, Billetto, och ställer några frågor.

Vilken förmiddagssession var du på?

Jag var på MTG och lyssnade bland annat på Carolina Klüft som pratade om sina tre viktigaste värderingar, bland annat att ge 100%. Vi fick också höra om ett av MTGs hittills största åtagandet – att streama OS. De har utvecklat sin plattform och har idag bättre rating än Netflix, enligt användarna.

Gillade du besöket?
Ja verkligen. Vi fick även en tur runt hos MTG.

Nu drar eventet igång. Du kan se det på Viaplay.

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
EU vill håva in mer pengar från onlinejättarna – Google på tur